Tenisi copii

Tenisi pentru copii sunt perfecti indiferent daca acestia sunt utilizati la joaca, in sala de sport ,pentru plimbarile lungi in parcuri sau pentru mersul pe jos prin oras. Tenisi pot fi purtati zi de zi la diferite ocazii si activitati, datorita culorilor si imprimeurilor grafice si vesele sunt foarte versatili si merg in combinatie cu orice articol vestimentar.

Cumpara tenisi pentru copii din cea mai noua colectie, pe Kalapod.ro. Tenisii sunt incaltamintea ideala pentru locul de joaca, pentru ca sunt usor de incaltat si nu aluneca. Descopera zeci de modele de tenisi pentru fete si baieti, intr-o varietate de culori si numere si la preturi convenabile pentru orice buzunar.

Tenisi online pentru copii

Cand vine vorba despre copii in crestere, stim ca incaltamintea nu va mai fi buna peste cateva luni, astfel incat lansam in permanenta colectii noi de tenisi pentru copii pentru a veni in intampinarea parintilor care doresc sa isi incalte copii cu tenisi moderni, viu colorati si confortabili.

Pentru o navigare usoara printre produsele noastre pentru copii, am creat pentru dumneavoastra un sistem rapid de efectuare al comenzii, astfel incat puteti selecta produsele in functie de marime, culoare si stil. La Kalapod.ro aveti posibilitatea sa platiti ramburs, prin ordin de plata sau online direct cu cardul in conditii maxime de securitate. Cumpara acum si ai livrare rapida prin curier in toata tara.

Product filters

ST-028-GREY

ST-028-BLACK

ST-027-NAVY

ST-027-GREY

ST-027-BLUE

A785-BEIGE

A783-PINK

A783-BEIGE

A783-LT-BLUE

A783-BLACK

HB222-7L-GREEN(BLATIC)

HB222-2-DK-BLUE

HB333-1-BLACK

HB222-1-BLACK

HB333-7-GREEN

0-74-LT-GREY

K139-BEIGE

K139-BLACK

K138-APRICOT

K138-BLACK

KW 86-2 BLACK