Procedura de schimb / retur produse

Procedura de schimb produse

Marimea nu vi se potriveste:

Daca marimea nu vi se potriveste, sunteti rugat sa contactati telefonic numarul de call center pentru a va inlocui marimea necorespunzatoare cu cea potrivita.

Orice produs care nu se potriveste ca marime poate sa fie schimbat 100% gratuit. Doar primul schimb este gratuit, urmatoarele necesitand cost de transport in valoare de 20 lei. Pentru a putea returna produsele, acestea trebuie sa fie ambalate in ambalajul original, cu etichetele originale si sa fie protejate cu folie. Produsele nu trebuie sa prezinte urme de folosire. Daca nu se respecta aceste reguli, nu se va efectua schimbul.

Termenul de inlocuire marime necorespunzatoare este de 14 zile.

Dupa notificarea telefonica , operatorul call center cu care ati discutat va plasa o noua comanda de schimb , procedura fiind cea de colet la schimb . Modaliatea de schimb este urmatoarea: curierul se va prezenta la dvstra cu noul colet continand marimea potrivita, iar dvstra ii veti preda coletul ce va contine marimea nepotrivita .

Conditiile pentru schimbarea marimii sunt:

1. In situatia in care se doreste schimbarea produsului NEFOLOSIT/NEPURTAT, produsul trebuie returnat în aceeasi stare în care a fost livrat (rugam ca, pe cat posibil,sa trimiteti produsul in ambalajul original cu toate accesoriile, documentația completa, cu etichetele intacte, deoarece si ambalajul contine elemente de autenticitate ale produsului si producatorului, conferind clientului garantia ca produsul este original).

2. Produsele nu trebuie sa prezinte urme de folosire.

3. Daca aceste conditii sunt indeplinite, puteti returna produsul in vederea efectuarii schimbului.

Costul de transport al curierului va fi suportat de noi.

Doriti un alt model sau culoare:

Daca va razganditi asupra culorii sau modelului, sunteti rugat sa contactati numarul de call center, pentru a va inlocui produsul cu cel dorit de dumneavoastra.

Termenul de inlocuire produs este de 14 zile.

Dupa notificarea telefonica , operatorul call center cu care ati discutat va plasa o noua comanda de schimb , procedura fiind cea de colet la schimb . Modaliatea de schimb este urmatoarea: curierul se va prezenta la dvstra cu noul colet continand modelul/culoarea potrivita , iar dvstra ii veti preda coletul ce va contine modelul/culoarea nepotrivita .

Conditiile pentru schimbare model/ culoare sunt :

1. In situatia in care se doreste schimbarea produsului NEFOLOSIT/NEPURTAT, produsul trebuie returnat în aceeasi stare în care a fost livrat (rugam ca, pe cat posibil,sa trimiteti produsul in ambalajul original cu toate accesoriile, documentația complete, cu etichetele intacte, deoarece si ambalajul contine elemente de autenticitate ale produsului si producatorului, conferind clientului garantia ca produsul este original).

2. Produsele nu trebuie sa prezinte urme de folosire.

3. Daca aceste conditii sunt indeplinite, puteti returna produsul in vederea efectuarii schimbului.

Costul de transport al curierului in valoare de 20 lei TVA inclus va fi suportat de dvstra.

Procedura de returnare produse

Doriti returnarea produselor :

Daca doriti sa returnati un produs din diverse motive si sa va recuperati pretul achitat, trebuie sa anuntati acest lucru in maxim 14 zile de la primirea coletului . Acest lucru trebuie anuntat la numarul de call center, ocazie cu care veti confirma adresa dvstra de mail , pentru a va putea furniza formularul de retur, formular in care va trebui sa indicati : contul dumneavoastra bancar pentru a va vira suma achitata cu titlu de pret; id comanda; nota transport aferenta coletului precum si alte date necesare procedurii de retur .

Conditiile pentru returnarea produs :

1. In situatia in care se doreste returnarea produsului NEFOLOSIT/NEPURTAT, produsul trebuie returnat în aceeasi stare în care a fost livrat (rugam ca, pe cat posibil,sa trimiteti produsul in ambalajul original cu toate accesoriile, documentația complete, cu etichetele intacte, deoarece si ambalajul contine elemente de autenticitate ale produsului si producatorului, conferind clientului garantia ca produsul este original).

2. Produsele nu trebuie sa prezinte urme de folosire.

3. Produsele achizitionate sub forma de pachete speciale sau care beneficiaza de alte produse cadou nu se pot returna individual ci tot sub forma de pachet sau impreuna cu produsul cadou.

4. In cazul in care achizitia generaza un cupon cadou, si acesta a fost folosit, returnarea contravalorii produselor va fi efectuata cu scaderea valorii cuponului.

5. Daca aceste conditii sunt indeplinite, puteti returna produsul in vedere recuperarii pretului achitat pe produsul respectiv .

In termen de maxim 14 zile de la primirea coletului in depozitul nostru va vom rambursa suma reprezentand valoarea produselor returnate de dvstra doar transfer bancar.

Costul de transport al curierului in cazul returului produsului/ produselor va fi suportat in totalitate de client. Produsul/ produsele pot fi returnate doar prin curier rapid.

Nu acceptam colete de la Posta Romana sau colete cu Ramburs.