Papuci dama

Papuci dama potriviti in orice situatie, de strada sau de casa iti pun in evidenta personalitatea. Kalapod, iti aduce online,papuci de dama potriviti oricarui buget cu livrare la tine acasa. Tot ce trebuie sa faci este sa explorezi magazinul online Kalapod si sa-ti alegi papucii potriviti pentru tine.

Kalapod va pune la dispozitie o intrega colectie de papuci pentru ca tu sa-ti rasfeti picioarele. Va oferim papuci confortabili si draguti pentru plimbarile pe plaja, papuci de casa mega confortabili si pufosi, dar si papuci fashion care se afla pe listele marilor bloguri de moda.

Papuci online ieftini de dama

Papuci sau slapi sunt pantofi oficiali de vara. Ii folosim in fiecare zi din iunie pana in septembrie. II purtam in casa, la cumparaturi, la plaja. piscina si atunci cand vrem sa ne simtim libere si practice. Papuci sunt foarte usor de purtat si ne ofera o modalitate simpla de a practica confortul, sunt o incaltaminte distractiva si ne ofera un aer proaspat de vara atunci cand ii purtam afara. Papuci sunt potriviti pentru toate tinutele lejere.

Cumpara acum papuci de dama din cea mai noua colectie, pe Kalapod.ro. Fie ca este vorba despre papuci de casa, facuti sa-ti apere picioarele de frig, sau de papuci cu care poti iesi in oras, In culori si modele dintre cele mai variate, orice femeie stie ca papucii sunt o incaltaminte excelenta pentru persoanele comode si pentru vacantele pe malul marii.

Product filters

AB6096-CAMEL

141202-BLACK

TF-171-WHITE

TF-170-SILVER

TF169-SILVER

TF-169-BLACK

TF-169-WHITE

TF-171-RED

TF-170-BLACK

TF-171-BLACK

FC216-WHITE

FC216-GREY

FC216-BEIGE

FC216-BLACK

NOROCOSA-RENI-WINE

QOQO-2-BULINE-BEIGE

FASH-CLS-FLORI-KHAKI

FASH-CLS-FLORI-PINK

FASH-CLS-FLORI-BLUE

FASH-CLS-FLORI-PURPLE

FASH-CLS-FLORI-YELLOW

NOROCOSA2-STAR-PURPLE

NOROCOSA2-STAR-ORANGE

NOROCOSA2-STAR-PINK

NOROCOSA2-STAR-BEIGE

NOROCOSA2-STAR-BLUE

FAS-COMF-BULINE-PURPLE

FAS-COMF-BULINE-WHITE

FAS-COMF-BULINE-RED

FAS-COMF-BULINE-BLUE

FAS-COMF-SNOW-FUXIA

FAS-COMF-SNOW-PURPLE

FAS-CLS-PESTI-ORANGE

FAS-CLS-PESTI-CAMEL