Papuci copii

Papucii pentru copii nu printre cele mai populare articole de incaltaminte, insa atunci cand ne dorim sa mergem pe litoral sau la piscina, copii au nevoie de o pereche de papuci care sa le protejeze picioarele de nisipul fierbinte, pietricele dure si de riscul alunecarii. Papucii ofera un sentiment de liberate, reprezinta alegerea pefecta atunciu cand ne dorim ca picioarele micutilor nostri sa respire iar incaltarea sa fie una comoda.

Cumpara papuci pentru copii din cea mai noua colectie, pe Kalapod.ro. Fie ca este vorba despre papuci de casa sau papuci de strada, acestia sunt, fara indoiala, incaltamintea favorita a copiilor, mai ales datorita faptului ca se incalta foarte usor. Alege dintre modelele in trend pe cel potrivit micutului tau!

Papuci copii online

Fie ca aveti o fetita care este foarte impresionata de culoarea roz si de floricele, fie ca aveti un baietel care adora diferite personaje si super-eroi, la Kalapod vei descoperi papuci colorati si imprimati cu desene distractive pe gustul copiilor tai.

Magazinul nostru ofera si papuci pentru copii de varsta prescolara, acestia se poarta in fiecare zi la intrarea in gradinita, sunt fabricati din plastic si au o constructie robusta astfel incat sa protejeze picioarele micutilor impotriva loviturilor.

Product filters